ΠΡΟΦΙΛ Λίγα λόγια για Εμάς

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

imgΜε συνέπεια και επαγγελματισμό δημιουργήσαμε σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας,  το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών “ το Α & το Ω”. Στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του κέντρου μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Σκοπός μας η πρόληψη και η αξιολόγηση, η έγκυρη διάγνωση και η ταχεία αποκατάσταση του κάθε περιστατικού. Η επιστημονική ομάδα του κέντρου μας  στελεχώνεται από λογοθεραπεύτρια, κοινωνική λειτουργό, εργοθεραπευτή, ειδική παιδαγωγό και ψυχολόγο.

Εφαρμόζοντας εξειδικευμένα  προγράμματα θεραπείας είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα και με επαγγελματισμό κάθε περιστατικό. Η συνεχής  επιστημονική κατάρτιση της ομάδας μας, η επαγγελματική εμπειρία και  η αγάπη για τη δουλειά μας είναι μερικά από τα στοιχεία που μας κάνουν να διαφέρουμε.

Με σκοπό την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της κάθε δυσκολίας συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες υγείας όπως παιδίατρο, ωριλά-παιδοωριλά, φυσικοθεραπευτή και εκπαιδευτικούς (νηπιαγωγούς,δασκάλους).
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε από κοντά τους προβληματισμούς σας.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Λογοθεραπεύτρια
Επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου είναι η Σαμαντά Σπυριδούλα πτυχιούχος λογοθεραπεύτρια , απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι  Πάτρας με συνεχή επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση πάνω σε πλήθος διαταραχών στον τομέα της λογοθεραπείας.


Κοινωνική Λειτουργός
Υπηρεσίες συμβουλευτικής στο κέντρο μας παρέχει η Σαμαντά Ευσταθία, πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός με επιμόρφωση στην ειδική αγωγή αλλά και στην ψυχοθεραπεία.


Άλλοι συνεργάτες
Εργοθεραπευτής, Ειδικός παιδαγωγός, Ψυχολόγος
Ωριλά-Παιδοωριλά, Φυσικοθεραπευτής, Παιδίατρος

 

Διαβάστε περισσότερα>